Economie 2020 

Toekomst voor lokale economie in Kortenaken

Het gemeentebestuur van Kortenaken ondertekende in oktober 2016 samen met UNIZO het Kernversterkend Convenant. De gemeente Kortenaken engageert zich dan ook om een kernversterkend beleid te voeren, en dit concreet toe te passen in het plannings- en vergunningsbeleid. Van haar kant engageert UNIZO zich om het beleid te adviseren, en om de UNIZO leden en plaatselijke handel daarin te betrekken via informatieve en sensibiliserende acties en overleg.

Als een van de eerste acties wil Kortenaken een comité Economie 2020 samenstellen van lokale handelaars die mee met ons de schouders zullen zetten onder een vernieuwend en kernversterkend beleid. Mensen met beide voeten in het veld en met een positieve visie op de toekomst. Ondernemers met een hart voor eigen gemeente. Zij zullen fungeren als klankbord en ideeënbron voor de verschillende economische projecten in Kortenaken. 

Wenst u meer info te ontvangen over Economie 2020? Geef dan gerust een seintje en we houden u op de hoogte: economie2020@kortenaken.be. 

Moving Minds on Wheels 

‘Moving Minds on Wheels’ is een project van de hogeschool UC Leuven-Limburg in samenwerking met VOKA Vlaams-Brabant gesubsidieerd door de provincie Vlaams-Brabant.

Met dit project wenst de hogeschool UC Leuven-Limburg samen met VOKA Vlaams-Brabant, startende, doorgroeiende en gevestigde ondernemers op een laagdrempelige wijze van kennis en expertise te voorzien.

Deelname aan de sessies van Moving Minds on Wheels is gratis.

Meer info & inschrijven via deze link