zoeken
Hageland Online
Ontdek de ondernemers én verenigingen in jouw Hagelandse gemeente!
Bouwplannen? Of wil je een paar kilootjes kwijt? Nog op zoek naar hét perfecte cadeau? Je vindt het allemaal bij jouw Hagelandse ondernemer in de buurt, maar nu ook op Hageland Online!
 
Jouw ondernemers in de buurt
Hageland Online is dé webstek waar alle Hagelandse bedrijven zich verzamelen, van garagist tot dietist! Op zoek naar de openingsuren, de laatste promoties of het laatste bedrijfsnieuws uit je buurt? Of wil je een offerte op maat voor je nieuwe ramen en deuren? Het is zo geklaard op hagelandonline.be.
 
Online shoppen in het Hageland
Hageland Online is ook een online shoppingcenter. Alle webshops van het Hageland verzamelt op één plaats! Thuis vanuit je luie zetel shoppen en toch je lokale economie stimuleren, wat een droom! Je steunt hierbij niet alleen de lokale handelaars, maar werkt hiermee ook aan de ecologische footprint… dichter bij huis kopen = minder transport! En dat allemaal in een muisklik op Hageland Online.
 
Blijf op de hoogte van het laatste verenigingsnieuws
Speciaal voor onze lokale verenigingen voorziet Hageland Online ook een speciaal plaatsje, zo kan jij ook jouw vereniging gratis registreren en jouw evenement of nieuwsbericht uitsturen naar het hele Hageland. De ideale promotie voor je fuif of dorpsfeest.
Hageland online blaast bijna haar eerste verjaardagskaarsje uit! Kijk alvast uit naar onze promoties in de komende weken op hagelandonline.be
 
Tot op Hageland Online!